Kritik toplantı bu hafta

Abone ol

Erdoğan, 23 Haziran’daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ve Cumhurbaşkanlığı kabine toplantılarına başkanlık yapacak.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 23 Haziran’daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ve Cumhurbaşkanlığı kabine toplantılarına başkanlık yapacak.


İddiaya göre, iki önemli toplantının gündeminde "İstanbul seçiminin güvenliğinin sağlanması için alınacak önlemler" gündemde olacak. Rusya’dan alınan S-400 hava savunma sistemi ile ABD ile yaşanan kriz ve bununla bağlantılı F-35 gerginliğinin de toplantılarda değerlendirilmesi planlanıyor.

İSTANBUL SEÇİMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salı günü partisinin grup toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanlığı kabinesi ile bir araya gelmesi, perşembe günü ise MGK’yı toplaması planlanıyor.

Toplantılarda Erdoğan’ın kabine üyelerinden özellikle Ramazan Bayramı sonrası İstanbul seçimi için sahada olunmasını ve yapılacak projelerin vatandaşa iyi anlatılmasını isteyeceği belirtiliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, toplantıların gündeminde Suriye’deki son durum, Rusya’dan S-400 alımı, F-35 gerginliği ve terörle mücadele gibi kritik konular olacak.

YSK'nin sandık çelişkisi! Siyaset Kamu görevlisi olmayan 4 kişi sandıkta görev almış! Siyaset Temel Karamollaoğlu: Bu şekilde yaşayan milyonlar var Siyaset Meral Akşener'den Öcalan tepkisi: Bir kere de delikanlı olun be! Siyaset