KORKUSUZ yazarından Erdoğan'a ihale çağrısı

Abone ol

KORKUSUZ Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Tüm ihalelerin tutarlarını açıklayın" çağrısında bulundu.

KORKUSUZ Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Tüm ihalelerin tutarlarını açıklayın" çağrısında bulundu.

Barış Yarkadaş, yazısında şu ifadeleri kullandı:

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkanlarına yönelik yaptığı konuşmada, bol bol ‘’Gönül Belediyeciliği”nden bahsetti ve “Sosyal medya belediyecisi olmayın” tavsiyesinde bulundu. Hemen ardından ise Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı ima ederek, ”Hizmet üretmiyor, sosyal medyada algı yaratıyorlar” suçlamasında bulundu. Erdoğan, önüne getirilen raporlar üzerinden konuşmak yerine, İstanbul ve Ankara’yı bir gün bile tedbil-i kıyafetle dolaşsa, hem İmamoğlu hem de Yavaş’a ilişkin söylediklerinin herhangi bir karşılığının olmadığını bizzat görme şansına kavuşurdu.

ŞEFFAFLIK MI DEDİNİZ?

Erdoğan’ın yaptığı konuşmada dikkat çeken bir diğer konu ise belediye başkanlarına verdiği talimattı. Erdoğan, “İmar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyecek şekilde düzenli çalışın. İhaleleri şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın” dedi.

AKP genel başkanı bu konuşmayı yaparken, aynı saatlerde AKP’li Üsküdar Belediyesi, kentin sayılı yeşil alanlarından olan Validebağ Korusu’nu betona çevirmek için 30 milyon TL tutarında sözde bir yatırım yapıyor, bu akıl dışı ve çevre düşmanı projeye karşı direnen halkı sindirmek için de parka polis çağırıyordu.

TAM O SAATLERDE…

Yine aynı saatlerde, AKP’li Güngören Belediyesi, Tozkoparan halkının yılardan bu yana yaşadığı bölgeyi boşalttırmaya çalışıyor, binlerce insanın elektriğini kestirterek yeni bir rant alanı yaratmaya çalışıyordu.

Erdoğan’ın “gönül belediyeciliği” dediği bu olsa gerek!

Ya “İhaleleri canlı yayınlayın” talimatına ne demeli!

Erdoğan belki farkında değil ama biz AKP’lilerin aldığı – verdiği tüm ihaleleri ve nasıl “götürdükleri”ni zaten canlı izliyoruz! Tüm ihaleler gözlerimizin önünde yapılıyor. Hiçbir şeyi saklama ihtiyacı duymuyorlar. Eşe dosta, akrabalara, yakınlara verilen ihalelerdeki pervasızlıklara ‘’canlı canlı” şahit oluyoruz.

CHP'li Gürsel Erol, Elazığ'ı tanıtacak! Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan Katar tepkisi: Kendi gencine sevgisiz, saygısız... Siyaset Muharrem İnce'den 'Katar' kararına sert tepki: Rezilsiniz! Siyaset AKP'nin kurucusundan Erdoğan'ı çok kızdıracak sözler: Erdoğan'ın adaylığı... Siyaset