Konserde fenalaşan şarkıcı yaşamını yitirdi

Abone ol

Konser sırasında fenalaşan şarkıcı Bin Valencia hayatını kaybetti. Valencia'nın kurduğu müzik grubunda eşi ve çocukları yer alıyordu.

Arjantinli rockçı Bin Valencia konser verdiği sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Bin Valencia'nın kurduğu Sirio grubunda eşi ve çocukları da vardı.

Medyatava'nın haberine göre, Almaferte grubunun eski davulcusu Bin Valencia, yeni grubu Sirio ile La Quadra Rock Club'da verdiği konser verdiği sırada hayatını kaybetti. Valencia'nın ölüm nedeni açıklanmadı. Ancak meslektaşları, kalp krizi geçirdiği yorumunda bulundu. Ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netleşecek.

2011'de kurulan ve 2016'da dağılan Almafuerte grubunun davulcusu olarak tanınan Bin Valencia, daha sonra eşi ve iki çocuğuyla birlikte Sirio grubunu kurmuştu.

Haluk Levent, 'Onur Şener' için sahne aldı Kültür - Sanat Burhan Şeşen'den 'Onur Şener' açıklaması: Yaşanan bu olay kanımızı dondurdu Kültür - Sanat American Horror Story'nin 11. sezonu için hazırlıklar başladı Kültür - Sanat Sanat camiası yasta: 'Kendini her şeyin, herkesin sahibi sanan bir tür oluştu' Kültür - Sanat