Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Mahruze Teyze'ye ziyaret

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahruze Teyze'yi evinde ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahruze Teyze'yi evinde ziyaret etti.

İBB seçimleri öncesi pazar yerinde Ekrem İmamoğlu ile karşılaştığında "Sana kete yaparım ama oy vermem" diyerek hafızalara kazınan Mahruze Teyze, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırladı.

İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı karelerde, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na eşlik ettiği görüldü.

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Mahruze Teyze'yi ziyaret ettik. Sultanbeyli'de pazardaki diyaloğumuzu artık herkes biliyor. Söz verdiğimiz gibi arada ziyaret ediyoruz. Bizi çok güzel misafir ediyor ama dobralığından da hiç ödün vermiyor"

Devlet Bahçeli isim isim gazetecileri hedef gösterdi! Siyaset Saray İttifakı ortağı MHP'nin gündemi bu defa Aleyna Tilki! Siyaset Ali Babacan: Erdoğan, biraz yavaş... Ülkeyi yayık ayranına çevirdiniz Siyaset Saray İttifakı'nı şoke edecek anket: Kendi seçmenleri bile destek vermedi! Siyaset