Kadir Şeker tahliye oldu

Abone ol

Avukatının itirazı kabul edilen Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi.

Konya’da, sevgilisi olduğu belirtilen Ayşe Dırla’ya şiddet uygulayan Özgür Duran’a engel olmak isterken ölümüne neden olan Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi.

Hakkında verilen 12 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, yeniden yargılandığı davada “haksız tahrik altında kasten öldürme” suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış avukatları ise karar itiraz etmişti. Avukatlarının itirazı kabul edilen Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi.

"KADİR KASTEN KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİ"

Tahliye kararını TELE 1’e değerlendiren baba Cengiz Şeker, “Kadir Şeker’in Tahliye kararını memnuniyetle karşıladım Ama adalet yerini bulmadı. Ben bunu kabul etmiyorum. Kasten adam öldürme değil bu. Kadir kasten kimseyi öldürmedi” dedi.

TAHLİYE OLDU

Şeker, tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

Gazeteciler bir kez daha hedef oldu: 'Kadına niye vuruyorsunuz?' diyen muhabire emniyet amirinden 'Tahrik etme' yanıtı! Güncel Katledilen avukat Bakırtaş'ın eşi konuştu: '5 yıl önceki davanın sonucu...' Güncel Avukatı ve müvekkilini öldüren isim adliyeye sevk edildi Güncel 'Doktor cinayetine yayın yasağı' tartışma yaratmıştı | Faruk Bildirici: RTÜK televizyonları yanılttı, karar sayısı bile yanlış Güncel