İzmir Adliyesi'nde koronavirüs paniği

Abone ol

İzmir Adliyesi'nde 45, 46, 48, 50, 51, ve 52. Asliye Ceza Mahkemeleri ve İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi covid-19 tespit edilmesi sebebiyle 15 gün süreyle karantina altına alındı.

Koronavirüs sürecinin en kritik noktalarından olan adliyelerden birer birer karantina haberleri gelirken, bir haber de İzmir Adliyesi'nden geldi.

Fahrettin Koca, Türkiye'de virüsün artışına dikkat çekerken; İzmir Barosu'ndan avukatlara dikkat çeken bir mesaj gönderildi.

Gerçek İzmir'den Mehmet İşler'in haberine göre, İzmir Barosu’ndan üyelerine giden mesajda adliye binasında 15 gün süreyle karantinaya alınan mahkemeler olduğu belirtildi. Baro'dan gönderilen mesajda;

“Sayın meslektaşımız, İzmir 45, 46, 48, 50, 51, ve 52. Asliye Ceza Mahkemeleri ve İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi covid-19 tespit edilmesi sebebiyle 15 gün süreyle karantina altına alınmıştır. Adalet komisyonu tarafından duruşmalara ilişkin yapılacak görevlendirmeler hakkında ayrıca bilgi verilecektir” ifadelerine yer verildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan patlama sonrası ilk açıklama Yurttan Haberler Bir ilimizde vaka artışı kontrol altına alındı Yurttan Haberler Kılıçdaroğlu’na ‘Konak’ta 500 gün’ raporu Yurttan Haberler Muratpaşa Belediyesi'nden 600 bin mevsimlik çiçek Yurttan Haberler