İYİ Parti'li Türkkan, iş arayan gençlere adres gösterdi: Kısmetinizi orada arayın

Abone ol

TÜİK Başkanlığı'na, Muhammed Cahit Şirin'in vekaleten atanmasını yorumlayan Türkkan "Gençler boşuna yorulmayın...Sarayın etrafında dolaşın, kısmetinizi orada arayın" dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gençlere seslendi.

TÜİK Başkanı değişti! İşte atanan isim

Dün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı'na, Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Elif Esen’le evli olan Muhammed Cahit Şirin'in vekaleten atanmasını yorumlayan Türkkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gençler boşuna yorulmayın. Liyakatti, sınavdı, boş şeyler bunlar. Sarayın etrafında dolaşın, kısmetinizi orada arayın. Hayırlı bir kısmet bulursanız, eşiniz de, işiniz de hazır demektir."

Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Allah'a şükür ülkemiz bu sınavı çok iyi veriyor Siyaset AKP ve MHP'den milletvekili transferini önleyecek 2 formül Siyaset Nagehan Alçı şaşırtmaya devam ediyor: CHP sözcüleri ve diğer muhalif iktisatçılar da haksız değil Siyaset Hasan Cemal, 'Erdoğan'ın en büyük kâbusu'nu yazdı Siyaset