İYİ Parti'den Erdoğan'a 'Kim Milyoner Olmak İster'li iptal göndermesi

Abone ol

İçişleri Bakanlığı'nın dün gece yarısı ilan ettiği 'hafta sonu' sokağa çıkma yasağını Erdoğan bugün iptal etti. İYİ Parti'den Kenan İmirzalıoğlu fotoğrafıyla ilginç bir eleştiri geldi.

Sokağa çıkma yasağına ilişkin bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Önce uygulanmayacak denen yasak 1 gün sonra ilan edildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece ilan edilen ve 15 ili kapsayan hafta sonu sokağa çıkma yasağı iptal ettiğini duyurdu.

Erdoğan'ın iptal kararının ardından siyasetçiler, bilim insanları ve sanatçılar tepki gösterdi.

Karara yönelik tepki gösteren İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından ilgi çekici bir eleştiri yapıldı.

İYİ Parti'nin Twitter hesabından, Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun fotoğrafıyla yapılan paylaşımda, Erdoğan'ın paylaşımı da alıntılanarak, "Son kararınız mı Sayın Erdoğan?" ifadelerine yer verildi.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni Enis Berberoğlu açıklaması: Bedeli ne olursa olsun... Siyaset Erdoğan'ın suç duyurusunda bulunduğu belediye başkanı ifadeye çağrıldı Siyaset Vekilliklerin düşürülmesi hakkında Meclis Başkanı Şentop'tan ilk açıklama Siyaset Meral Akşener'den Erdoğan'a parlamenter sistem göndermeli 'yasak iptali' tepkisi Siyaset