İstanbul Valisi: 'Sağlık ve ulaşım hizmetleri dışındaki memur, işçi ve diğer personeller salı günü izinli sayılacak'

Abone ol

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında çalışan kamu personellerinin izinli olacağını açıkladı.

Yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava mega kent İstanbul'da hayatı olumsuz etkilerken; kent için peş peşe uyarılar ve düzenlemeler geliyor.

Bugün için mesai düzenlemesini açıklayan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında çalışan kamu personellerinin izinli olacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yerlikaya, ''Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur,işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır'' ifadelerini kullandı.

İstanbul kara teslim: Toplu ulaşımda yoğunluk yaşandı, metro seferleri uzatıldı İstanbul İstanbul Havalimanı’nda son durum: 7 saattir uçağın içinde bekleyenler var İstanbul 'Dünyanın kıskandığı' İstanbul Havalimanı'nda kar şoku: Kargo tesisinin çatısı çöktü İstanbul İstanbul kar esaretinin etkisi altında: İşte megakentteki yasaklar İstanbul