İSO'da seçim takvimi belli oldu

Abone ol

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) organ seçimlerine ilişkin takvim belli oldu. Buna göre, İSO Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimleri 2 Kasım’da yapılacak.

Türkiye'nin 22 bin üyesiyle en büyük sanayi odası İSO'da seçim takvimi belli oldu. Buna göre, İSO’da binlerce seçmen, 55 Meslek Komitesi ile Meclis üyelerini belirlemek için 2 Kasım Çarşamba günü sandık başına gidecek. Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak seçimlerde, İSO’da 2022-2025 döneminde görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis üyeleri belirlenecek.

YÖNETİM KURULU 9 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ BELİRLENECEK

Seçim takvimine göre, İSO Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Meclis Başkan ve Başkan yardımcıları ile Katip Üye, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeleri ve Oda komisyonlarının seçimi ise 9 Kasım Çarşamba günü Odakule’de yapılacak.

Aynı şekilde 55 Meslek Komitesi için Komite Başkan ve Başkan Yardımcılığı seçimleri de 9 Kasım Çarşamba günü yapılacak. (ANKA)

AKP'li trol Abdurrahman Uzun'un sözleri yeniden gündem oldu Ekonomi Benzin ve motorin fiyatlarında indirim bekleniyor! Ekonomi İstanbul enflasyonu rekor kırdı! Ekonomi Emekli promosyonunda yeni gelişme Ekonomi