İmamoğlu da La Casa de Papel'in sevilen karakteri Helsinki'ye hak verdi

Abone ol

La Casa de Papel'in sevilen karakteri Helsinki'ye hayat veren Darko Peric, kendisine yöneltilen "La Casa de Papel'de Helsinki olmasaydın hangi şehir olurdun" sorusuna "İstanbul" diyerek yanıt verdi. İBB Başkanı İmamoğlu, "Helsinki haklı" dedi.

Dünyaca ünlü fenomen dizi La Casa de Papel'in sevilen karakteri Helsinki'ye hayat veren Darko Peric'in röportajındaki İstanbul ayrıntısı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sevilen oyuncu, kedisine yönetilen "La Casa de Papel'de Helsinki olmasaydın hangi şehir olurdun" sorusuna "İstanbul" diyerek yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Helsinki'nin bu cevabına kayıtsız kalamadı. Söz konusu videoyu alıntılayarak bir paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Helsiki haklı" notunu düştü.

İmamoğlu en çok koronavirüs vakasının görüldüğü 3 ilçeyi açıkladı İstanbul İmamoğlu: Sahra hastanesi yanlış yere yapılıyor İstanbul İmamoğlu: '370 bin kişi İBB'den yardım istedi' İstanbul Yeni sahra hastanesi Atatürk Havalimanı'na değil, yanındaki Milli Emlak'a ait araziye yapılıyor İstanbul