İçişleri Bakanlığı genelgesinden: ÖSYM sınavları ertelendi mi, ALES ertelendi mi? Netleşti!

Abone ol

Akşam gerçekleşen kabine toplantısının ardından tam kapanmaya karar verildi. 17 Mayıs'a kadar sürecek olan sokağa çıkma yasağında ÖSYM'nin yapacağı sınavların durumu belli oldu.

GERÇEK GÜNDEM - Akşam gerçekleşen kabine toplantısının ardından tam kapanmaya karar verildi. 17 Mayıs'a kadar sürecek olan sokağa çıkma yasağında ÖSYM'nin yapacağı sınavların durumu belli oldu.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre sokağa çıkma yasağından muaf olanlar bölümünde ÖSYM'nin yapacağı sınavlar ertelenmedi. Sınavlara katılacak öğrenciler sınav giriş belgeleri ile birlikte sokağa çıkma çıkma yasağından muaf olacak.

ALES'E GİRECEK ÖĞRENCİLERE YASAK YOK

2 Mayıs 2021 pazar günü ALES'e girecek öğrenciler yasaktan muaf olacak.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde ÖSYM'nın yapacağı sınaavları ilgilendiren bölüm şöyle:

"31. ÖSYM tarafından ilan edilmiş merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile sınav görevlileri,"

İçişleri Bakanlığı'ndan 'tam kapanma' genelgesi: İşte tüm detaylar!

İşte tam kapanmada kısıtlamadan muaf olanlar

İçişleri Bakanlığı genelgesinden: Bakkal, market, manav ve kasapların açılış ve kapanış saati belli oldu

İçişleri Bakanlığı genelgesinden: Bankaların açılıp açılmayacağı kesinleşti

Tam kapanmada cenazelere katılım sınırlandırıldı!

Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması! Eğitim Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni yasaklarla ilgili flaş açıklama! Sınavların durumu belli oldu Eğitim Yüz yüze eğitime ara verildi: İşte detaylar! Eğitim Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Gidişata göre... Eğitim