İçişleri Bakanlığı: '2 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu'

Abone ol

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 2 teröristin bugün Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olduğu duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları neticesinde, biri interpol tarafından kırmızı bültenle aranan olmak üzere toplam 2 teröristin Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığının ikna çalışmaları neticesinde; 2 bölücü terör örgütü mensubu daha bugün Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Son olarak Irak'ta faaliyet gösterdiği öğrenilen örgüt mensuplarından birinin İnterpol tarafından kırmızı bülten ile uluslararası seviyede arandığı belirlendi. 2 örgüt mensubunun teslim olmasıyla birlikte 1 Ocak'tan bugüne kadar terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 139'a yükseldi." denildi. (DHA)

Dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel'in 500 bin lirası gasp edildi Güncel Kask takmadılar, maskeyi plakayı gizlemek için kullandılar! Güncel İzmir'de tarihi binanın çatısında yangın Güncel MSB: Irak kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Güncel