Hırsızlar metro seferini durdurdu: Yenikapı-Bayrampaşa hattında patlama

Abone ol

YENİKAPI-Bayrampaşa arasında metro seferleri dün akşam yaklaşık 1 saat durdu. Seferler bir süre yapılamayınca istasyonlarda kalabalık oluştu. İBB seferlerinin durma nedenini kablo hırsızları olarak açıkladı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Bayrampaşa-Ataköy ve Bayrampaşa-Kirazlı istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.

Seferlerin yapılamadığı istasyonlarda kalabalık oluştu. Ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından seferler 1 saatlik aksamanın ardından normale döndü.

İBB'den hattaki tellerin patlama anı paylaşılarak, şunlar kaydedildi:

"Bu görüntülerin nedeni, kablo hırsızlarıdır. M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı Metro Hattı'nda seferlerimiz sadece Bayrampaşa-Ataköy ve Bayrampaşa-Kirazlı istasyonları arasında yapılabilmektedir. Kablo hırsızlarının yakalanması için emniyet birimlerimiz çalışıyor."

İstanbul'da kafe ve restoranlar ilk müşterilerini aldı İstanbul İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan metro seferlerinin durmasına ilişkin açıklama İstanbul Büyükçekmece’ye 9’uncu kez 'Avrupa 12 Yıldız' ödülü İstanbul Yenikapı - Bayrampaşa metro seferleri durduruldu İstanbul