Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: Maçın hiç bir anında sahada doğruları yapan Hatay takımı yoktu

Abone ol

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Sivasspor mağlubiyetini ve takımın hatalarını değerlendirdiği açıklamasında "Bu sonuç bize ders oldu." dedi.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Sivasspor'a 4-0 kaybettikleri karşılaşmayı değerlendirdi.

ÖMER ERDOĞAN: AĞIR BİR MAĞLUBİYET

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Öncelikle Sivasspor'u tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar. Bizim açımızdan ağır bir mağlubiyet oldu. En az gol yiyen takımlardan biri olmamıza ve önceki maçlarda pozisyon vermeyen takım görüntümüz varken bugün tam tersi oldu. Maça bir türlü iyi başlayamadık. Maçın hiç bir anında sahada doğruları yapan Hatay takımı yoktu. Özellikle ilk yarı çok pozisyon verdik ve golleri yedik. Bizim için düşündürücü ve üzücü." ifadelerini kullandı.

Erdoğan ekibin gidişatını, Ama şimdiye kadar bu arkadaşlarımız 26 puan topladı. Bu arkadaşlara güveniyorum. Bu sonuç bize ders oldu. Hatalardan ders çıkarıp Başakşehir maçına iyi hazırlanıp alışkın olduğumuz Hatayspor'u yeniden izlettirmek istiyoruz" ifadeleriyle değerlendirdi. (DHA)

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak: Bu galibiyeti hastanede yatan anneme hediye ediyorum Spor Giresunspor uçağında panik yaratan anlar Spor Sergen Yalçın ile yola devam edilecek mi? Beşiktaş'ta kritik toplantı sona erdi Spor Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti Spor