Gözaltına alınan Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez'den açıklama: Emniyet Müdürü beni arayarak...

Abone ol

Hatay Barosu Başkanı Avukat Ekrem Dönmez, Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir mekanda polisle arasında geçen kimlik kontrolü tartışmasının ardından gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı.

Hatay Barosu Başkanı Avukat Ekrem Dönmez’in Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir mekanda polisle arasında geçen kimlik kontrolü tartışmasının ardından gözaltına alındığı öğrenildi.

Dönmez’in kimlik sorgusunda polise gerekçe sorduğu ve kimliği göstermek istememesi nedeniyle karakola götürüldüğü öğrenildi.

Metin Feyzioğlu'ndan Hatay Barosu Başkanı Dönmez'in gözaltına alınmasına tepki

Dönmez, yaptığı açıklamada, yaşanan olayı anlattı.

Dönmez, Emniyet müdürü ile arasında geçen telefon konuşması da aktardı: "Başsavcı, Vali ve diğerleri 'gerekenler yapılacaktır' demesine rağmen, Hatay İl Emniyet Müdürü beni arayarak 'siz baro başkanısınız, ne gerek vardı, kimlik gösterseydiniz, niye bu ortamı geriyorsunuz' dedi. Bu tavır karşısında çok şaşırdım."

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez'in gözaltına alınma görüntüleri ortaya çıktı

Kurban Bayramı'nda sıcaklara dikkat! Eyyam-ı bahur sıcakları geliyor... Güncel Eşitlik İçin Kadın Platformu: İstanbul Sözleşmesi'nden geri çekilme beyanları son bulana kadar nöbetteyiz Güncel Büyükçekmece'de kadın cinayeti: 'Barışalım' diyerek boş araziye götürdü, başından vurarak öldürdü Güncel Tunceli'de, eylem ve etkinlikler 15 gün yasaklandı Güncel