Gezegenlerin geçmiş ve geleceği BBC Earth’te

Abone ol

Gezegenler (The Planets), sekiz gezegenin heyecan verici hikayesini anlatacak.

BBC Earth’ün iddialı yeni serisi Gezegenler (The Planets), sekiz gezegenin heyecan verici hikayesini anlatırken, güneş sistemi tarihindeki en unutulmaz olayları film endüstrisinde çığır açan görsel efektleri kullanarak yeniden canlandırıyor.

Gezegenleri kalıcı ve değişmez olarak düşünmek kolay ancak sunucu Profesör Brian Cox geçmişte gezegenlerin yaşamlarının ne kadar aktif olduğunu, nasıl birbirleriyle iç içe geçtiğini ve hatta geleceklerinin ne olacağını son derece sürükleyici bir şekilde aktarıyor.


4.5 milyar yıl önce gezegenlerin doğuşu ile başlayan seri Mars'taki görkemli kayıp şelalelerin ipuçlarını, tarihin başlangıcında meydana gelen gezegen göçlerini ve hatta Satürn'ün aylarından birinin olağanüstü bir su dünyasu oluşturmak için uyanmasını konu alıyor.

Gezegenler (The Planets)’in birinci ve ikinci bölümleri bu hafta BBC Earth’de izlenebiliyor.

Gezegenler (The Planets)’in birinci ve ikinci bölümleri bu hafta BBC Earth’de izlenebiliyor. Yayın zamanlarını ise aşağıdaki tabloda:

Gazeteci Çiğdem Toker'e açılan tazminat davası reddedildi Medya Cem Küçük'e İsmail Saymaz şoku Medya Küçükkaya: Alnımızın akıyla Türkiye’nin demokrasisine hizmet edeceğiz Medya Yaşar Okuyan 'Gündem Ankara' ile dönüyor Medya