Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması

Abone ol

Fenerbahçe; oyuncular, teknik, idari heyetine ve Samandıra Can Bartu Tesislerinde görev yapan personeline bugün yapılan COVID-19 PCR testinde tüm sonuçların negatif çıktığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, futbolculara, teknik-idari heyetine ve tesis çalışanlarına yapılan COVID-19 PCR testinin tüm sonuçlarının negatif olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertliler, 26-31 Mayıs tarihleri arasında TFF’nin Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kampa gireceğini de ifade etti.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Futbol A Takımımızın oyuncularına, teknik ve idari heyetine ve Samandıra Can Bartu Tesislerimizde görev yapan personelimize bugün yapılan COVID-19 PCR testinde tüm sonuçlar negatif çıkmıştır.

Takımımız, TFF’nin Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde 26-31 Mayıs tarihleri arasında kamp yapacaktır."

Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriç'e sürpriz talip Spor Michael Jordan’ın forması 288 bin dolara satıldı Spor EuroLeague'in iptal edilmesi hakkında Fenerbahçe'den ilk açıklama Spor EuroLeague ve EuroCup iptal edildi Spor