Fenerbahçe, Giresunspor karşısında 80'de güldü

Abone ol

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor'u Slimani'nin 80. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'u ağırladı.

Sarı-laciverliler 80. dakikada Slimani'nin kaydettiği golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi, 18-19 ya da 20 Aralık'ta Giresun'da oynanacak.

FENERBAHÇE: 1 - GİRESUNSPOR: 0

FENERBAHÇE: Berke, Şener, Reyes, Yiğithan, İsmail, Isla, Mehmet Ekici, Barış, Benzia, Frey, Slimani

TEKNİK DİREKTÖR: Erwin Koeman

GİRESUNSPOR: Anıl, Aykut, Landel, Ferhat, Muhammet, Kağan, Azza, Emre Uğur, Bahadır, Fatih, Adama

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Kalpar

STAT: Ülker Stadyumu
HAKEM: Özgür Yankaya

ÖZGÜR YANKAYA 3 YIL SONRA KADIKÖY’DE

Fenerbahçe ile Giresunspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu maçında 3 yıl sonra bir ilk yaşandı. 21 Şubat 2015’te Fenerbahçe ile Akhisarspor arasında oynanan müsabakada orta hakem olarak görev yapan Özgür Yankaya, o dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından yönetim şekli beğenilmemiş ve "Yankaya bizim maça bir daha gelemez. Gelse de o stadyumdan çıkamaz" ifadelerini kullanmıştı. O tarihten bu yana hiçbir şekilde Kadıköy’de görev alamayan Yankaya 3 yıl aradan sonra Fenerbahçe’nin Giresunspor müsabakasında görev yaptı.

Cengiz Ünder için çılgın teklif hazırlığı Spor Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray'a kötü haber Spor Hakeme kafa atan futbolcuya tarihi ceza Spor Yılmaz Vural'ı kendinden geçiren tezahürat Spor