Fatih Terim'den 'Galatasaray' hamlesi: Stadın yakınında ofis tuttu!

Abone ol

Galatasaray'dan hiç beklemediği şekilde gönderilen Fatih Terim başkanlık koltuğuna oturmaya kararlı. Terim'in stadın yakınında bir ofis tuttuğu, başkanlık çalışmaları için kuvvetli ekibiyle birlikte hazırlık yaptığı ileri sürüldü.

Fatih Terim, teknik direktör olarak gerçekleştiremediği gençleşme projesini başkan olarak uygulamakta son derece kararlı. Son dönemde çıkan söylentiler iyice kuvvetlendi. İddialara göre Fatih Terim stadın yakınında bir ofis tuttu.

EKİP ŞAMPİYONLAR LİGİ

Terim'in ekibinde Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Bahattin Demirbilek, Ali Yüce, Hakan Üstünberk ve Rezan Epözdemir gibi camiada heyecan yaratacak güçlü isimlerin yer aldığı biliniyor.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Stadın yakınında tutulan ofiste başkanlık için çalışmaların başladığı aktarıldı. İlk seçimli kongrede Fatih Terim kuvvetli ekibiyle göreve talip olacak.

Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi Spor Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları milli takım seçmelerine damga vurdu Spor Marius Sumudica hakkında Süper Lig'i sarsan cinsel taciz iddiası Spor Adana Demirspor'dan Beşiktaş maçı bilet fiyatlarına indirim Spor