Fatih Portakal'dan TÜGVA'nın açıklamasına tepki: Hiç şaşırtmıyorlar

Abone ol

TÜGVA’nın İslam çıkışına bir tepki de gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, paylaşımında bir de FETÖ göndermesi yaptı.

TÜGVA yöneticisinin vakıf ile İslamı aynı kefeye koymasının yankıları sürmeye devam ediyor.

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Hiç şaşırtmıyorlar” diyerek TÜGVA yöneticilerine tepki gösterdi.

“İddiaları somut delillerle çürüteceklerine her zaman yaptıklarını yapıp dine sarılıyorlar” diyen Portakal, bir de FETÖ göndermesi yaptı.

Bu tarz zihniyetlerin sorgulanması gerektiği uyarısında bulunan Fatih Portakal, “Böyle bir zihniyeti mutlaka sorgulayın. Biat edip, sorgulamayanların halini gördük yakın geçmişte…” ifadelerini kullandı.

Portakal’ın “Biat edip, sorgulamayanların halini gördük yakın geçmişte” sözleri ise 15 Temmuz Darbe Girişimi ve FETÖ göndermesi olarak yorumlandı.

Aydın Doğan, eski gazetesi için harekete geçti: 'Tekrar satın almak istiyor!' Medya Özlem Gürses, canlı yayında savcılığın takipsizlik kararı verdiği küfürleri okudu Medya 'Bu görüntü çok konuşulur' notuyla paylaştı: İsmail Saymaz ve Ertuğrul Özkök birlikte halay çekti Medya Acun gizli tutamadı: Survivor All Star 2022'nin tüm kadrosu belli oldu Medya