Fahrettin Koca Türkiye'nin risk haritasını açıkladı: İşte kademeli normalleşmeye geçen iller!

Abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada hangi illerin kademeli normalleşmeye geçildiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada hangi illerin kademeli normalleşmeye geçildiğini duyurdu.

Türkiye'nin risk haritasını paylaşan Fahrettin Koca, şunları söyledi:

"Sağlık Bakanı Koca: İllerimiz risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldı. Düşük riskli (mavi), orta riskli (sarı), yüksek riskli (turuncu) ve çok yüksek riskli (kırmızı) olarak kategoriler belirlendi.

Erdoğan açıkladı: Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?

Buna göre normalleşme adımları uygulanacaktır. Tedbirli ve kademeli normalleşecegiz."

Bakanlar Kurulu sonrası açıklandı: Hangi illerde sokağa çıkma yasağı esnetildi?

Erdoğan açıkladı: İşte cafe ve restoranların durumu!

Kovid-19 vakalarına göre, Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman, çok yüksek riskli (kırmızı) grupta yer aldı.

Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır Kovid-19'da düşük riskli(mavi) iller oldu.

Erdoğan açıkladı: İşte cafe ve restoranların durumu! Güncel Bakanlar Kurulu sonrası açıklandı: Hangi illerde sokağa çıkma yasağı esnetildi? Güncel Şizofreni hastası, tartıştığı annesini boğazını keserek öldürdü Güncel Teoman Sancar'a şantaj yapılması hakkında bir gözaltı daha Güncel