Esenyurt'taki uzun halk ekmek kuyruğu böyle görüntülendi

Abone ol

İstanbul Esenyurt'ta Halk Ekmek büfesi önünde uzun kuyruklar oluştu.

2018 yılında Rahip Brunson olayı ile başlayan ekonomik kriz, son aylarda döviz kurlarındaki artışla birlikte iyiden iyiye hissedilmeye başladı.

Döviz kurlarındaki artış hayat pahalılığını tetiklerken; akaryakıt ve gıda fiyatlarına gelen zamlar, yurttaşların belini büküyor.

Zamlardan nasibini alan gıda ürünlerinden biri de ekmek oldu. 3 ile 3.5 lira arasında satılan ekmeği alamayan yurttaşlar, Halk Ekmek Büfeleri'nin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

ESENYURT'TA UZUN KUYRUK

Birçok kez uzun halk ekmek kuyrukları basına yansırken; görüntülere bugün Esenyurt'taki yeni görüntüler eklendi.

Görüntüleri CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından ''Şehirlerimizde halk ekmek kuyrukları büyümeye devam ediyor. Yoksulluk ve pahalılık halkımızın belini büküyor. Ekmek ve vatan için sandık istiyoruz. Çocuklarımızın geleceğini saray düzenine mahvettirmeyeceğiz'' ifadeleri ile paylaştı.

Burgazadalılar sit alanına yapılacak konteyner tuvalete tepki gösterdi Güncel Kızakla kayıyorlardı, kepçe operatörü karı temizlemeye geldi: Çocuklardan Türkiye'nin içini ısıtan istek Güncel Afganistan'da 5.6 büyüklüğünde deprem: En az 12 kişi yaşamını yitirdi Güncel Trollerin hedefindeki Sezen Aksu hakkında suç duyurusu Güncel