Esenyurt Belediyesi sağlık hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor

Abone ol

Koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, ücretsiz sağlık hizmetlerine bayramda da devam ediyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için ilçe genelinde birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, rutin olarak sürdürdüğü Evde Sağlık Hizmetlerine Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri birimi, yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşları bu süreçte yalnız bırakmıyor.

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlara gün içerisinde dönüş yapan birim, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetlerini vatandaşlara ücretsiz olarak sunuyor.

Evlere yapılan ziyaretlerde steril kıyafet, maske ve eldiven gibi Koronavirüs’e karşı gerekli tüm önlemleri alan ekipler, sosyal mesafe kuralına uyarak vatandaşlara virüsten korunma yollarıyla ilgili bilgilendirmelerde de bulunuyor.

İstanbul parklarında 'çemberli dönem' başlıyor İstanbul CNN Türk suyu kimin yeniden akıttığını söyleyememişti... Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu o çeşmeden su içti İstanbul Sokağa çıkma yasağında 'marketi neden açmadın' kavgası! İstanbul Caddebostan sahilinde çemberli sosyal mesafe dönemi İstanbul