Ertuğrul Özkök: İlk hatamda yakaladı beni

Abone ol

Diyarbakır'da gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte çektiği halay görüntüleriyle gündeme geldikten hemen sonra koronavirüse yakalanan Ertuğrul Özkök, "19 ayda tek bir hata yaptım, Kovid-19, işte o ilk hatamda yakaladı beni" dedi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Diyarbakır'da sanatçı Ahmet Güneştekin'in 'Hafıza Odası' sergisi ziyaretinin ardından gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte halay çektiği görüntülerle gündeme geldi. Özkök'ün kısa süre sonra Kovid-19'a yakalandığı öğrenildi.

Özkök, bugünkü yazısında Kovid-19 sürecini anlattı. Koronavirüs hastalığı sürecinde 'yatağa düşmediğini', yalnızca istirahat ettiğini söyleyen Özkök, testinin bir haftada negatife döndüğünü belirtti.

"Tek bir hata yaptım" diyen Özkök, şöyle yazdı:

"19 ay boyunca her türlü kurala uydum. Ama bir tek hata yaptım. İkinci doz BioNTech’i yaptırdıktan sonra, antikor üretme süreci sona ermeden kalabalık yerlere girdim. Ve virüs ilk hatamda beni yakaladı. Buna karşılık yaptığım en iyi iş, iki doz Sinovac üzerine iki doz BioNTech yaptırmak oldu. Aşılar virüsle mücadele sürecini çok hafif geçirmemi sağladı."

Doçentlik belgesi sahte çıkan Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı Güncel Gözler Bilim Kurulu Toplantısı'nda: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak Güncel Sokak düğününde pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açıldı, polise müdahale edildi Güncel Ege'de facia: 4 çocuk boğularak hayatını kaybetti Güncel