Erdoğan’ın ‘müjde’ açıklaması öncesi CHP’den önemli karar

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi bugün aldığı kararla, milletvekillerinin ve parti yöneticilerinin Erdoğan’ın “müjde” açıklamasıyla ilgili yorum yapmamasını istedi.

Türkiye, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 15:00’de yapacağı “müjde” açıklamasına kilitlendi. Siyasetin gündeminin birinci sırasına oturan müjde açıklamasıyla ilgili siyasi partilerden de çeşitli açıklamalar geldi. Kimisi tahminde bulunurken kimisi de eleştiriler yöneltti.

CHP’DEN KARAR

Odatv’nin haberine göre, CHP yönetimi bugün aldığı kararla, milletvekillerinin ve parti yöneticilerinin Erdoğan’ın “müjde” açıklamasıyla ilgili yorum yapmamasını istedi.

Milletvekillerine ulaştırılan mesajda, “Milletvekillerimizin Cumhurbaşkanının Bugün yapacağı açıklamalar hakkında yazılı ve görsel medyaya açıklama yapmamaları, sosyal medya üzerinden görüş bildirmemeleri önemle rica olunur.” denildi.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: İzmir'de bir doğa katliamı var Siyaset 112 yaşında AKP'ye üye oldu: Mezardan kalkar oyumu atarım Siyaset Tahsin Tarhan'dan deprem vergileri sorusu Siyaset Bakan Varank'tan Özgür Demirtaş'ın 'müjde' paylaşımına ilginç tepki Siyaset