Erdoğan'dan Telegram hesabında 'Rauf Denktaş' paylaşımı

Abone ol

Erdoğan, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı, Kıbrıs Türkü'nün haklı mücadelesine birlikte yıllarca omuz verdiğimiz Rauf Denktaş'ı unutmayacağız." dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı, Kıbrıs Türkü'nün haklı mücadelesine birlikte yıllarca omuz verdiğimiz Rauf Denktaş'ı unutmayacağız." dedi.

Erdoğan, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı, Kıbrıs Türkü'nün haklı mücadelesine birlikte yıllarca omuz verdiğimiz Rauf Denktaş'ı unutmayacağız. Vefatının dokuzuncu yılında, 2004 yılından bir fotoğraf karesiyle, Rauf Bey'i rahmetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraydaki tabloyla, Türkiye’deki gerçek arasında 180 derece fark var Siyaset Erdoğan'dan WhatsApp ve sosyal medya açıklaması: 'Boyun eğmeyeceğiz' Siyaset Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri aşı olurken Erdoğan muhalefeti eleştirdi! Siyaset AKP'den taraflı Cumhurbaşkanlığı'nın ilanı: Cumhurbaşkanlığı'nın tarafsızlığı hukukidir, siyasi değildir Siyaset