Erdoğan'dan 'psikoloji eğitimi' için rapor talimatı

Abone ol

İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıköğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'na talimat verdiğini duyurdu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıköğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'na talimat verdiğini açıkladı.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız dün çeşitli uzmanları arayarak psikoloji eğitiminin sorunları hakkında bilgi aldı ve açıköğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'na talimat verdi" ifadelerini kullandı.

Meclis'teki fezleke sayısı 1086 oldu Siyaset Zeydan Karalar'dan İstanbul Sözleşmesi fotoğrafı: Biz 38 yıl önce imza attık... Siyaset CHP'de 'A Takımı' için isimler netleşiyor Siyaset Bolu Belediye Başkanı Özcan çalışmayan belediye personelini uyardı Siyaset