Erdoğan'dan futbolcu Elia'ya: 4 çocuğun var, aferin

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon Başakşehir'i Saray'da kabul etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon Başakşehir'i Saray'da kabul etti.

Erdoğan turuncu-lacivertlileri tarihlerinde ilk kez yaşadıkları şampiyonluk için tebrik ederken, Elia'nın 4 çocuk sahibi olmasından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi ve ikiz bebekleri dünyaya gelen Volkan Babacan'ı özel olarak kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonunu 69 puanla şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Kulübü yönetimi ile birlikte teknik heyet ve futbolcuları kabul etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolcularla sohbeti şu şekilde oldu;

Senegalli golcü Demba Ba'ya: Devlet başkanınıza selamlarımı iletin. Visca ile ikinizin 13'er golünüz var. Ama Visca'nın 12 de asisti var. Senin de asistleri çoğaltman lazım.

Sırp futbolcu Danijel Aleksic'e: Cumhurbaşkanınız nasıl? Kendisine selamlarımı götürün.

Enzo Crivelli'ye: Senden çok daha fazla gol atmanı bekliyordum. Çok güçlü bir oyuncusun."

Eljero Elia'ya: Aferin, 4 çocuğun var. Hepsi çok güzel maşallah.

Alexandru Epureanu'ya: Fizik yapın çok iyi, senin oyun tarzını ve aklını beğeniyorum.

Büyük ozanın oğlu İYİ Parti'ye katıldı Siyaset AKP'nin büyükşehirleri kaybetmesinin ardından çıkarılmıştı... Danıştay kararını verdi Siyaset CHP'li Bülbül AKP'li vekile tarihi hatırlattı: Omurgalı siyaset yapın! Siyaset AKP döneminden kalan kredi borçlarını, CHP'nin yönetimi kapattı Siyaset