Erdoğan'a EYT tepkisi: Halkı karşı karşıya getirmek!

Abone ol

Barış Yarkadaş Erdoğan'ın EYT konusunda yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

TBMM 25. ve 26. Dönem CHP Milletvekili Barış Yarkadaş Erdoğan'ın bugün grup toplantısında yaptığı EYT açıklamasına tepki gösterdi.

Yarkadaş twitter hesabından "Erdoğan'ın #emeklilikteyaşatakilanlar için söylediği "Yükü milletin sırtına bindirmeyiz" sözü halkı karşı karşıya getirmeye çalışmaktan başka bir şey değildir. Millete yük olanlar, saraylarında ejder meyveli kokteyller içenler ve seferi 1 milyon TL'ye mal olan uçağa binenlerdir." yorumunu paylaştı.

Erdoğan'dan EYT'lilere kötü haber

Yarkadaş devamında attığı tweette ise emeklilerin yaşa değil AKP'ye takıldığını yazdı. Yarkadaş "1100 odalı Saray'da oturacak; 500 milyon TL'lik uçakla gezecek ve bütçeni yüzde 233 artıracaksın; EYT'liler için de 'millete yük' diyeceksin! SARAY'da başka bir dünya kuranların, milletin derdiyle dertlenemeyeceği bugün bir kez daha görüldü. Emekliler yaşa değil AKP'ye takılıyor" tweetini attı.

İzmir aday adayı Durak'tan dikkat çeken açıklamalar Siyaset Halaçoğlu'ndan İş Bankası çıkışı Siyaset Çavuşoğlu'ndan flaş Kıbrıs açıklaması Siyaset Mustafa Gürkan Güzelbahçe'den aday olabilir Siyaset