Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Abone ol

Erdoğan ve Putin arasındaki görüşmede Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeleri ele alındı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.

Görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini güçlendirecek adımların değerlendirildiği, Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmelerin ele alındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle oldu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir.

Görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini güçlendirecek adımlar değerlendirilmiş; Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alınmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Putin, ikili ilişkiler ve bölgesel konularda iş birliği ve diyaloğu sürdürme konusunda mutabık kalmışlardır" denildi. (DHA)

Üye sayısının nasıl arttığı ortaya çıktı! Yardım başvurusunda bulunanlar AKP'ye üye yapıldı Siyaset Erdoğan'dan Ayasofya açıklaması: 'Başta Müslüman alemi olmak üzere, Hristiyan alemine...' Siyaset Erdoğan'dan koronavirüs açıklaması: 'Çoğu gitti azı kaldı' Siyaset Devlet Bahçeli Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı savundu: 'Atatürk’e lanet okunduğu yalanıyla...' Siyaset