Emine Ün’ün eski eşinin, kardeşi Mine Ün ile birlikte olduğu iddia edildi

Abone ol

Emine Ün'ün boşandığı eşi Tolga Karakaş'ın Ün'ün kardeşi Mine Ün ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Taraflardan açıklama gelirken Takvim'in haberine göre Karakaş ve Mine Ün'ün mesajları ortaya çıktı.

Oyuncu Emine Ün ve geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Tolga Karakaş hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Karakaş'ın, Emine Ün'ü kardeşi Mine Ün ile aldattığı ileri sürüldü. Takvim'in manşet yaptığı ve gündem yaratan iddiaya göre iş ortaklığıyla başlayan ilişki aşka döndü ve Ün kardeşler aralarındaki bağları kopardı.

Medyaya yansıyan haberler sonrasında Emine Ün ve Tolga Karakaş cephesinden açıklamalar geldi.

GÖRÜNTÜLERİ VAR İDDİASI

Tolga Karakaş'ın avukatı, 'Haksız suçlamalar ve ağır ithamlar içeren haberleri şaşkınlık ve üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Karakaş, Emine Ün'den 1 yıl önce saygı ve hoşgörü sınırları içinde anlaşmalı olarak boşandı. Müvekkilimiz eski eşinin hem bir anne olması hem de bir kadın olması sebebiyle bu zamana kadar birçok duruma sessiz kalmıştır' dedi.

Tolga Karakaş'ın Mine Ün ile hem mesajlaşmaları hem de görüntülerinin olduğu iddia edildi. İddiaya göre mesajlaşmalar şöyle:

TOLGA KARAKAŞ: Seni de yerim.

MİNE ÜN: Kokunu yerim. Uyu ve rüyanda beni gör. Başka bir şey görme.

TOLGA KARAKAŞ: Çok seviyorum.

MİNE ÜN: Ben de.

MİNE ÜN: O bakışına ölürüm.

TOLGA KARAKAŞ'tan kalp ve mutluluk emojisi.

MİNE ÜN'den yeni bir fotoğraf daha. Tolga Karataş'tan 'bak yapma' mesajı...

Mine Ün, eniştesiyle yaşadığı aşk iddialarıyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

Ün de avukatı aracılığıyla yayınladığı açıklamada, kardeşi Mine Ün'le küs olduklarını kabul etti.

KARAKAŞ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Eski baldızı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Tolga Karakaş da geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu.

Avukatı aracılığıyla sosyal medya hesabından açıklama yapan Karakaş, yasal yollara başvuracağını söyledi. Karakaş cephesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş hakkında kamuoyuna yansıyan haksız suçlamalar ve ağır ithamlar içeren haberleri şaşkınlık ve üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş ve eski eşi Emine Ün 1 yıl önce saygı ve hoşgörü sınırları içinde anlaşmalı olarak boşanmışlardır. Boşanmanın üzerinden 1 yılı aşkın süre geçmiş olmasına rağmen halen müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş'ın onur, şeref ve saygınlığını zedelemeye yönelik haber ve paylaşımlar yapılmaktadır.

Yapılan haber ve paylaşımların tamamı iftira niteliğinde olup müvekkilimiz eski eşinin hem bir anne olması hem de bir kadın olması sebebiyle bu zamana kadar birçok duruma sessiz kalmıştır. Hiçbir platformda boşanma süreci ve nedenleri ile ilgili paylaşımda bulunmamıştır.

Kamuoyuna yansıyan, müvekkilimizin itibarını zedelemeye yönelik bu haber ve paylaşımlara karşılık tarafımızca açıklamada bulunma zarureti doğmuştur. Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş'a yönelik onur, şeref ve saygınlığını zedeleyici her türlü paylaşıma karşı ilgili yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildirmekteyiz.



Hakan Sabancı fena yakalandı: Yeni aşkla tekne tatili Magazin Survivor'da ikinci oldu, Acun'u tek kalemde sildi Magazin Kıvanç Kılınç ve Sinem Ünsal'ın 4 yıllık ilişkisi bitti Magazin Trafik kazası geçiren Fatih Ürek ölümden döndü! Magazin