Emin Çölaşan: Erdoğan, Devlet Bahçeli'ye haksızlık ediyor

Abone ol

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün grup toplantısında "Gülen'le görüşmeyen tek lider merhum Necmettin Erbakan'dır" sözlerinin doğru ama eksik olduğunu belirtti.

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün grup toplantısında "Gülen'le görüşmeyen tek lider merhum Necmettin Erbakan'dır" sözlerinin doğru ama eksik olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın pek çok lidere haksızlık yaptığını dile getiren Çölaşan, "Hatta kendisine en yakın duran, her konuda destek veren, kraldan fazla kralcı niteliği ile bilinen Devlet Bey'e bile" düşüncesini dile getirdi.

Çölaşan, "Peki ama Fethullah'ın görüştüğü liderler arasında acaba bilmediğimiz birileri mi var? Yoksa Devlet Bahçeli de o kadroya, yani onunla şu veya bu zamanda görüşen liderler kadrosuna mı dahil?Bildiğimiz kadarıyla hayır. Dahası var… Beyefendi bu lâfı söyleyince akıllara ister istemez bir soru daha geliyor: 'Acaba o zatla geçmişte görüşenler arasında Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu gibi liderler de var mı?' Hayır, yoklar. O halde bu beyefendi bu cümleyi nasıl kuruyor, nasıl söyleyebiliyor? Bu sözleri başkalarını değil, esasta koalisyonun en hızlı ortağı olan Devlet Bey'i incitir. Ötesini ortak düşünsün!" görüşünü savundu.

Emin Çölaşan'ın Sözcü Gazetesi'ndeki "Haksızlık etmeyin Recep Bey!.." başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle;

Sevgili okurlarım, hem partisinin genel başkanı, hem de cumhurbaşkanı olarak görev yapmakta olan Recep Bey dün yine Meclis kürsüsüne çıktı ve her zaman olduğu gibi esti gürledi.

İstediği gibi esip gürlesin de, başkalarına karşı çok büyük haksızlıklar yapıyor…

Hatta kendisine en yakın duran, her konuda destek veren, kraldan fazla kralcı niteliği ile bilinen Devlet Bey'e bile…

Bakınız Fetullah için ne dedi:

“Onun görüşmediği tek lider merhum Necmettin Erbakan idi.”

Doğrudur da çok eksiktir.

★★★

Peki ama…

Fetullah'ın görüştüğü liderler arasında acaba bilmediğimiz birileri mi var?

Yoksa Devlet Bahçeli de o kadroya, yani onunla şu veya bu zamanda görüşen liderler kadrosuna mı dahil?

Bildiğimiz kadarıyla hayır.

★★★

Dahası var…

Beyefendi bu lâfı söyleyince akıllara ister istemez bir soru daha geliyor:

“Acaba o zatla geçmişte görüşenler arasında Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu gibi liderler de var mı?”

Hayır, yoklar.

O halde bu beyefendi bu cümleyi nasıl kuruyor, nasıl söyleyebiliyor?

Bu sözleri başkalarını değil, esasta koalisyonun en hızlı ortağı olan Devlet Bey'i incitir. Ötesini ortak düşünsün!

★★★

Ama gel gelelim, ortada bir gerçek daha var.

Geçmişte Fetullah'la birlikte olan, onunla çeşitli törenlere giden, Bank Asya'nın açılışına katılanlar arasında Recep Bey ve Abdullah Gül de vardı!

Bu gerçeği de unutmayalım.

Acun Medya'dan iş ilanı: TV8 ve Survivor'da çalışmak için başvuru şartları Medya 20 Şubat 2020 gazete manşetleri Medya Acun Medya'dan iş ilanı: TV8 ve Survivor'da çalışmak için başvuru şartları Medya Gazeteci Hakkı Boltan gözaltına alındı Medya