Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'aday olabilirim' açıklamasına çarpıcı yorum

Abone ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV canlı yayında İsmail Saymaz'ın "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'aday olabirim' dedi. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yanıtladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir ne değildir?" programında gazeteciler İsmail Saymaz, Nilah Bengisu Karaca ve Nagehan Alçı'nın sorularını yanıtladı.

İmamoğlu canlı yayında İsmail Saymaz'ın "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'aday olabirim' dedi. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sinyali: Ortak görüş olursa Cumhurbaşkanı adayı olurum

İMAMOĞLU: SÜRECİ KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER BİLİYOR

İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Benim genel başkanım. Genel başkanım partimin en büyük makamına sahip liderimiz. Tabiki onun düşüncesine saygı duyarız. Ama süreci en iyi onlar biliyor zaten. Genel başkanım biliyor, ittifak ortağı olan Sayın Meral Akşener biliyor. Onların ve yakın genel başkanları bu sürecin tanzimini en iyi yorumlayacak insanlar" dedi.

İmamoğlu'ndan Nagehan Alçı'ya ters köşe: İki yıldır benden kavga istiyorsunuz ama etmiyorum

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı sorusunda iki ismi işaret etti!

Nagehan Alçı Tevfik Göksu'nun mesajını okumak istedi, İmamoğlu böyle cevap verdi

Ekrem İmamoğlu: Bayramı da içine alan tam kapanma kararı verilmeli

Uğur Dündar'dan Ekrem İmamoğlu tweeti: Dürüst bir insanı sıkıştırmaya çalışmak kadar...

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı sorusunda iki ismi işaret etti! Siyaset İmamoğlu'ndan Nagehan Alçı'ya ters köşe: İki yıldır benden kavga istiyorsunuz ama etmiyorum Siyaset Uğur Dündar'dan Ekrem İmamoğlu tweeti: Dürüst bir insanı sıkıştırmaya çalışmak kadar... Siyaset Nagehan Alçı Tevfik Göksu'nun mesajını okumak istedi, İmamoğlu böyle cevap verdi Siyaset