Ekrem İmamoğlu: Boğaziçi Üniversitesi’nde bursları kesilen üniversite öğrencilerinin devlet kapısı İBB’dir

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul seçimlerinin 2. yılında Harbiye'de yapılan kutlamada konuştu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası hukuksuzca yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin 2. yılında Harbiye'de görkemli bir kutlama yapıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu '23 Haziran Demokrasi Şenliği'nde' konuştu: Devletin bütçesini harcayanlar hesap vermiyor

Burada bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ni rektör olarak atanan Melih Bulu'yu protesto ettiklerini için burs ve kredileri kesilen öğrencilere destek verdi.

İstanbul seçimlerinin 2. yılında görkemli kutlama! Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

İmamoğlu, ''Demokratik duruşlarından ötürü Boğaziçi Üniversitesi’nde bursları kesilen üniversite öğrencilerinin devlet kapısı İBB’dir. Gelsinler, bursları hazır'' ifadelerini kullandı.

Akşener'den 23 Haziran Demokrasi Şenliği'ne videolu mesaj: Demokrasi mücadelemizin taçlandığı günlerden de biri Siyaset Genç işçi CHP'li vekile dert yandı: Benim bir sürü hayalim var ama gerçekleştiremiyorum, neden? Siyaset Kemal Kılıçdaroğlu '23 Haziran Demokrasi Şenliği'nde' konuştu: Devletin bütçesini harcayanlar hesap vermiyor Siyaset İstanbul seçimlerinin 2. yılında görkemli kutlama! Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt Siyaset