Ekonomist Özgür Demirtaş, trollerden şikayetçi: Bu kez Aktroller değil

Abone ol

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine saldıran trol ordusunun kaynağını öğrendiğini açıkladı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonomi ile ilgili yaptığı yorumların ardından sık sık Ak-trollerin ve yandaşların hedefi haline geliyor.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine saldıran bir trol grubunun kaynağını öğrendiğini duyurdu.

''Dolar 10 lira olacak!' diyen sözde ekonomistler neredeler?'' diye soran A Haber'e, Özgür Demirtaş'tan yanıt!

Demirtaş, "Az önce bana saldıran bir trol grubunun kaynağını öğrendim. Şaşkınlık içindeyim. Kesinlikle düşündüğüm yer değil :-(( Bu hayat çok garip." mesajına gelen "Kaynak: AKP. Bu kadar zor değildi hocam." tweetine ise "değil maalesef" yanıtını verdi.

Demirtaş'a saldıran trol ordusunun kim olduğu konusu merak konusu oldu.

Türkiye'de koronavirüsten 215 kişi daha hayatını kaybetti! 23 bin 852 yeni vaka var Güncel Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan koronavirüsten hayatını kaybetti Güncel Adana'da çöp kamyonun altında kalan temizlik işçisinden acı haber Güncel Boğaziçi'nde kadın cinayetlerine dikkat çeken öğrenci ifade verdi: Hukukunuzdan kan damlıyor Güncel