DP Gençlik Kolları, Genel Başkanlarını yalnız bırakmadı

Abone ol

Demokrat Parti Gençlik Kolları, dün TBMM’de Geçici Meclis Başkanlığı Görevini Durmuş Yılmaz’ın üstlendiği Ant İçme Töreninde Afyon’dan Milletvekili seçilen Genel Başkanları Gültekin Uysal’ın yanında yer aldı.

43 yaşındaki DP genel başkanı Gültekin Uysal, Ailesinin ve ana kademeden parti yöneticilerinin de katıldığı yemi töreninin ardından tebrikleri kabul etti.

Genel Kurul salonunun dışındaki kuliste ekibimize demeç veren Gençlik Kolları Genel Başkanı Polat Üründül: “Başta Genel başkanımızı meclise yollayan Afyonkarahisar halkına, Afyon’da gece gündüz çalışan DP ve İYİ Parti teşkilatlarına, partimizin ana kademe ve gençlik kolları yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Ancak en büyük teşekkürü 37 yaşında genel başkan seçildikten sonra çizgisini değiştirmeden, zorluklara boyun eğmeden mücadelesine devam eden ve partimizi her attığı adımla ileri taşıyan genel başkanımız hak ediyor. Onun mecliste yer alması Türkiye’yi değiştirebilir. Dünya’da Trump, Putin, Orban gibi popülist liderler yükselişte. Ancak onlara karşı mücadele veren ve demokrasi, insan hakları gibi değerlerin bayraktarlığını yapan liderler, genelde gençler arasından çıkıyor. Fransa ve Kanada bunların en güzel örneği. Gültekin Uysal da halkımızın teveccühüyle bu liderler arasında yer alabilir. Halkımızın önündeki en büyük alternatif artık 43 yaşında, Dünya siyasetini iyi okuyan bir lidere sahip Demokrat Parti’dir.” ifadelerini kullandı.

CHP'de o ilde delegeler 'değişim' dedi Siyaset Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tek güvencem... Siyaset CHP’li Özel’den Soma davasıyla ilgili şok iddia Siyaset Yaşar Okuyan'dan bomba Melih Gökçek iddiası Siyaset