DEVA Partisi: AKP, kandil simidi karşılığı vatandaşı üye olmaya zorladı!

Abone ol

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, AKP Dilovası İlçe Kadın Kolları tarafından Mevlit Kandili vesilesiyle kandil simidi dağıtımında vatandaşların AKP’ye üye olmaları için zorlandıklarını ifade etti.

AKP Dilovası İlçe Kadın Kolları tarafından Mevlit Kandili vesilesiyle kandil simidi dağıtıldı.

Ses Kocaeli'den Hanifi Surun'un haberine göre Dilovası Belediyesi hizmet binasına önünde dağıtılan kandil simidi ikramına Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Gülay Artut ve AKP’liler katıldı. kandil simidi dağıtılan standa AKP’lilerin yeni üye standını da açtıklarını görüldü.

Yaşanan duruma tepki gösteren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, "Mübarek günleri bile siyasete alet edenler. Belediye kandil simidi dağıtır. Yanında kandil simidini alanları da üye olmaya zorlayanlar. Nereden nereye?" diyerek bu fotoğrafları paylaştı.

Kılıçdaroğlu: Bir tarafta 'Askıda ekmek' var bir tarafta 50 bin dolarlık çanta! Siyaset Özgür Özel'den Fahrettin Koca'ya çok sert aşı tepkisi Siyaset Muharrem İnce'den Memleket Hareketi'nin kurucularıyla selfie Siyaset Muharrem İnce'den Mustafa Sarıgül açıklaması Siyaset