Davutoğlu'ndan Binali Yıldırım ve eşine geçmiş olsun mesajı

Abone ol

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüs testleri pozitif çıkan Binali yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Binali Yıldırım, "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıktı.

DAVUTOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

AKP'den ayrılarak kendi partisini kuran Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Davutoğlu, şunları söyledi:

"Covid-19 testleri pozitif çıkan Sayın Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Covid-19 tedavisi gören tüm vatandaşlarımızla birlikte kendilerine de acil şifalar diliyorum."

Muharrem İnce'nin gideceği köy karantina altına alındı Siyaset CHP yönetimi gençlerin itirazını reddetti Siyaset AKP’li başkan ve ailesi koronavirüse yakalandı Siyaset Danışmanı yalanlamıştı.. Binali Yıldırım'dan koronavirüs açıklaması Siyaset