Davutoğlu yayını sonrası işine son verilen Yavuz Oğhan sessizliğini bozdu

Abone ol

Kişisel Youtube kanalında Ahmet Davutoğlu ile söyleşi yaptıktan sonra Sputnik'te işine son verilen Yavuz Oğhan'dan açıklama.

Kişisel Youtube kanalında Ahmet Davutoğlu ile söyleşi yaptıktan sonra Sputnik'te işine son verilen Yavuz Oğhan'dan açıklama.

Yavuz Oğhan'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Ahmet Davutoğlu’nu 3 sene sonra canlı yayına çıkarma şansı olup da buna hayır diyecek, söyleyeceklerinde haber değeri görmeyecek olan kendisine gazeteci demesin.

Davutoğlu'na yakın Kemal Öztürk'ten Sputnik'e sert uyarı: Yasal yollara başvuracağım

Dört yıl RS FM’de özgürce program yaptım doğru, tersi olsaydı dört yıl değil dört gün sonra vedalaşırdık, e bu da bugün yaşananları anlatmaya yeter

‘Tarafsız’ Davutoğlu’nun ajansı değil bir haber ajansıdır, Türkiye’deki medya düzeninden şikayet edenlerce desteklenmektedir, tarafsızlığını merak eden siteyi takip etsin. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Dört yıl önce programa başladığımda da bana ait bir internet sitesi (http://bidebunuizle.com ) vardı, 3 ay önce de ‘Tarafsız’ kuruldu, peki sorun niye bugün yaşandı?"

İsmail Saymaz'dan Ahmet Davutoğlu sorusu: Bu denli tehlikeli biriydi, neden izin verildi?

Yavuz Oğhan

İsmail Küçükkaya her sabah FOX TV'de bu kitabı okuyacak Medya Doğan Şentürk'ten 'İsmail Küçükkaya kovuldu' iddialarına yanıt Medya Davutoğlu'na yakın Kemal Öztürk'ten Sputnik'e sert uyarı: Yasal yollara başvuracağım Medya Yurt gazetesinde sular durulmuyor! Haber müdürü istifa etti Medya