CHP'li Sarıbal gündeme getirdi: AKP yine tabloları değiştirdi

Abone ol

Orhan Sarıbal, "Önce Bursa MV hesabından duyduğumuz ardından da silinen görselde 2 farklı bilgiyi tüm Dünya ile paylaşan AKP Genel Başkanı Erdoğan, önüne yazılan bilgileri okumakla sorumlu!" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarının ardından paylaşılan görselde 140 ülkede Türkiye'nin yüz ölçümünün 3 katı büyüklükte alan kiralandığı ve tarım yapıldığı yazılmıştı. Daha sonra değiştirilen görselde, "Birçok ülkede toprak kiralayarak yurtdışında da tarımsal faaliyetler gerçekleştiriyoruz" denildi. Rakamların ortadan kaldırılması gündem oldu.

Görselin ilk hali:

Görselin değiştirilmiş hali:

SADECE ÖNÜNE KONULANLARI OKUYOR

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'da konuya dair şunları söyledi:

"Önce Bursa MV hesabından duyduğumuz ardından da silinen görselde 2 farklı bilgiyi tüm Dünya ile paylaşan AKP Genel Başkanı Erdoğan, önüne yazılan bilgileri okumakla sorumlu!

Onu yalancılıkla suçlamıyorum elbette. Bu akşamki canlı yayında oraya koyduk durumu. "

Deniz Zeyrek: Hamza Yerlikaya'nın sahte diploması buhar olup uçacak Siyaset AKP'li belediyede pazarlık usulü 72 ihale tanıdığa gitmiş! Siyaset CHP Kadın Kolları: 2020 yılında en az 297 kadın katledildi, 161 kadın da şüpheli şekilde öldü Siyaset Selvi: AİHM yargıcı Yüksel, AİHM’yi ciddi bir sorgulamaya tabi tutuyor Siyaset