CHP'li gençler ismi değiştirilen üst geçidi protesto etti

Abone ol

CHP’li gençler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çetin Emeç ismini kaldırarak, Erol Köse yaptığı üst geçide bir pankart astı.

CHP’li gençler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çetin Emeç ismini kaldırarak, Erol Köse yaptığı üst geçide bir pankart astı.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve partili gençler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çetin Emeç ismini kaldırarak, Erol Köse yaptığı üst geçide bir pankart astı. Çetin Emeç isminin kaldırılarak, Erol Köse isminin verilmesine tepki gösteren gençler, üst geçide astıkları pankartta, “Erol Köse, efsane başkanımızdır, ama burası Çetin Emeç üst geçididir” yazdı.

TEPKİLER SÜRÜYOR

Bilindiği üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu üzerinde bulunan Çetin Emeç üst geçidini yıkıp, yakın bir yere yeni bir üst geçit yapmıştı. Yeni yapılan üst geçide ise CHP’li eski belediye başkanı Erol Köse’nin ismi verilmişti. Çetin Emeç isminin üst geçitten kaldırılarak Erol Köse isminin verilmesine ise tepki gelmişti.

PANKART ASTILAR

Tartışmalar devam ederken, köprüye ismi verilen Erol Köse’den de bir tepki gelmiş ve üst geçide verilen isminin kaldırılmasını istemişti.

Üst geçidin isminin değiştirilmesine CHP İl Örgütü’nden de tepki gelmiş ve Erol Köse isminin başka bir üst geçide ya da yeni yapılan Kocaeli Kongre Merkezi’ne verilmesi önerilmişti. Bugün ise CHP’li gençler köprünün isminin değiştirilmesini protesto etmek için köprüye, üzerinde “Erol Köse, efsane başkanımızdır, ama burası Çetin Emeç üst geçididir” yazan bir pankart astı.

Babasını öldüren zanlı: Bir anlık öfkeyle baltayı kafasına vurdum Yurttan Haberler Şubat ortasında deniz keyfi yaptılar! Yurttan Haberler İZSU doğrudan teminleri internetten duyuruyor Yurttan Haberler 4 gün gözaltında kalan 'valizdeki ceset' sanığı tazminat davası açacak Yurttan Haberler