CHP'den AKP'ye 'sandık'lı Seçim Kanunu yanıtı

Abone ol

Faik Öztrak, AKP'nin Seçim Kanunu değişikliği taleplerine "Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünmüş demektir. Şunu ifade edeyim, milletin önüne sandık gelsin de bir an evvel. Nasıl gelirse gelsin..." ifadeleriyle yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'nin gündeme getirdiği seçim yasası değişikliklikleri tartışması hakında açıklama yaptı.

Faik Öztrak'ın açıklamaları şöyle oldu:

Genel Başkanımız söyledi. Bir defa daha tekrarlayayım. 19 yıllık bir iktidar 19 yıl sonra seçim yasalarını değiştirmeye kalkıyorsa artık gidici demektir. Gidici olduğunun farkındadır.

Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünmüş demektir. Şunu ifade edeyim, milletin önüne sandık gelsin de bir an evvel. Nasıl gelirse gelsin...

Cihangir İslam'ın CHP'ye geçmesine gelen eleştiriler hakkında

MYK toplantısında ele alınmadı.

Özelleştirme İdaresi hakkında

Ucube rejimin ucube uygulamalarından bir tanesi. Özelleştirme idaresi başkan vekililisin. Sana bağlı bir sürü altında bir sürü şirket var. O şirketlerin iyi yönetilmesini denetlemekle sorumlusun. Sen o şirketlerin yönetimindesin. Bir kere daha söylüyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Faik Öztrak'tan AKP'ye çağrı: Zahmet edip bir okusaydınız...

CHP'den Danıştay'ın Andımız kararı hakkında açıklama

BBP'li isim Fahrettin Koca'yı önce ifşa etti sonra paylaşımını sildi Siyaset Hulusi Akar'dan Yunanistan açıklaması: 'Uzlaşmaz ve kışkırtıcı tutumlarından vazgeçmeliler' Siyaset CHP'den Danıştay'ın Andımız kararı hakkında açıklama Siyaset CHP'den Diyanet'e fitre tepkisi: 'Gıda enflasyonu ortadayken 28 TL’yle kim doyar?' Siyaset