CHP’de online bayramlaşma devam ediyor

Abone ol

CHP’li heyet Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partilerle bayramlaştı.

Video konferans yöntemiyle gerçekleşen bayramlaşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut ile Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaprak Çolak katıldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Julide Sarıeroğlu ve beraberindeki heyet ile gerçekleşen bayramlaşmada Kuşoğlu, koronavirüs salgınıyla beraber farklı bir düzende yaşadıklarını kaydederek, “Her şeyimizi etkiledi. Bu durum Ramazan ayını da etkiledi. Ramazan ayını toplu ibadetle yapamayarak idrak ettik. Ancak bu Ramazan’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın önemi daha çok anlaşıldı” dedi.

Sarıeroğlu da koronavirüs sürecinde 'Türkiye’nin tek yürek olduğunu' söyledi.

‘GENEL KURUL’DA KANUN MADDELERİ GÖRÜŞÜLMÜYOR’

CHP’li heyet HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ile görüştü. Beştaş bayrama kötü girdiklerini ve bayramın birinci günü sabaha kadar adliyede olduklarını kaydetti. Kuşoğlu, kayyumlardan dolayı CHP’nin üzüntülü olduğunu dile getirdi. Kuşoğlu ile Beştaş Meclis çalışmalarından bahsederken, Kuşoğlu “Genel Kurul’da herkesin düşündüğünün aksine hiçbir kanun görüşülmüş değil. Hiçbir şekilde kanun maddesi okunmuyor ve diğer partilerin görüşleri sorulmuyor” dedi.

‘SOL DEĞERLER ÖNE ÇIKACAK’

CHP’li heyet ile DSP’li heyet arasında gerçekleşen görüşmede Kuşoğlu, DSP’ye “Kardeş parti” diye seslenirken, koronavirüs sürecine değindi ve “Ekonomik kaygılar öne geçmeye başladı. Toplumda ve yetkililerde” dedi. DSP’li heyet ise ‘CHP ve DSP’nin savunduğu sol değerlerin bugünlerde daha öne çıkacağını’ dile getirdi.

CHP’li heyet ile Vatan Partisi arasındaki görüşmede Kuşoğlu, koronavirüs sonrası özgürlük ve demokrasinin arttığı bir dünya olması gerektiğini söyleyerek, “Kutuplaşma ve antidemokratik uygulamaların yok edilmesi gerekiyor” diye vurguladı.

Gürer: Belediyelerin kamu borçları silinsin Siyaset Babacan: Referandumda halka yalan söylediler, berbat bir rejim oldu! Siyaset CHP'den belediyelere de öğrenci yurdu açma yetkisi için kanun teklifi Siyaset 'Ülkenin en önemli sorunu nedir?' anketinden çıkan çarpıcı sonuç Siyaset