CHP Beşiktaş'a polis baskını! İlçe Başkanı Gözde Fil: Siyaset yapma özgürlüğümüz engelleniyor!

Abone ol

Merkez Bankası'nda yaşanan rezerv kaybına dikkat çekmek için CHP tarafından sorulan "128 milyar dolar nerede?" sorusu afiş olarak CHP Beşiktaş İlçe binasına asıldı. Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, konuyla ilgili sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

GERÇEK GÜNDEM - Merkez Bankası'nda yaşanan rezerv kaybına dikkat çekmek için CHP tarafından sorulan "128 milyar dolar nerede?" sorusu afiş olarak CHP Beşiktaş İlçe binasına asıldı. Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, konuyla ilgili sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gözde Fil, konuyla ilgili şunları söyledi:

"İl ve İlçe Başkanlıklarımızda ifade özgürlüğü, anayasal haklarımızı kullanmamız ve siyaset yapma özgürlüğümüz engelleniyor. Haksız olarak vinç marifetiyle pankartlarımız indiriliyor."

'128 milyar dolar nerede?' afişleri sökülmeye başlandı, CHP bu tweeti attı! Siyaset Canan Kaftancıoğlu: Avukat ilçe başkanımıza iki satır yazı gösterip... Siyaset Zeytinburnu'nda CHP'nin '128 milyar dolar nerede?' afişleri savcılık talimatıyla böyle kaldırıldı! Siyaset CHP Nevşehir İl Başkanlığı'na polis baskını! İl başkanı evinde gözaltına alındı Siyaset