CEV Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu

Abone ol

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye'yi temsil edecek ekiplerinden kadınlarda; Fenerbahçe Opet, VakıfBank ve Türk Hava Yolları, erkeklerde; Fenerbahçe HDI Sigorta ve Ziraat Bankkart’ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da gerçekleşen kura çekiminde, kadınlar kategorisinde VakıfBank, B Grubu’nda Fransa’dan ASPTT Mulhouse, Finlandiya’dan LP Salo ve İtalya’dan Vero Volley Monza ile eşleşti.

D Grubu’nda Fenerbahçe Opet, Fransa’dan Beziers Volley, Bulgaristan’dan Maritza Plovdiv ve Rusya’dan Dinamo-Ak Bars Kazan ile eşleşirken, Türk Hava Yolları ise C Grubu’nda İtalya’dan Igor Gorgonzola Novara, Rusya’dan Dinamo Moskova ve Çekya’dan VK Dubla Liberec takımları ile eşleşti.

Erkekler kategorisinde Fenerbahçe HDI Sigorta, E Grubu’nda İtalya’dan Sir Sicoma Monini Perugia ile Trentino Itas ve Fransa’dan AS Cannes Dragons ile mücadele edecek. B Grubu’nda yer alan Ziraat Bankkart ise Rusya’dan Dinamo Moskova, Belçika’dan VC Greenyard Maaseik ve Polonya’dan Projekt Warszawa ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku Spor Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, bronz madalyanın sahibi oldu Spor Çaykur Rizespor Başkanı'ndan Emre Belözoğlu açıklaması: Kapıdan içeri sokmam Spor Mete Gazoz'dan yazdığı kitabı kendisine adayan Paulo Coelho'ya yanıt Spor