BtcTurk'e erişim problemi: Açıklama geldi!

Abone ol

Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından olan BtcTurk'e saatlerdir erişilemiyor. BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarına erişim yapılamazken, şirketin kurucusu Kerem Tibuk bir açıklama yaptı.

Son dönemde ardı arkası kesilmeyen kripto para dolandırıcılığı haberlerinin ardından Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından olan BtcTurk'te yaşanan ve saatlerdir süren erişim problemi pek çok yatırımcıyı tedirgin etti.

BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk, sorunun Microsoft kaynaklı olduğunu ve biraz zaman alabileceğini belirterek "Endişelecek bir durum yok" dedi.

Şirketin web sitesinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

'Değerli kullanıcılarımız,

Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.'

'Türkiye bu tabloyu hak etmiyor': Kar altında metrelerce ucuz ekmek kuyruğu Ekonomi Türkiye’nin Rusya’ya bağımlılığı artıyor: Doğalgaz ve turizmden sonra şimdi de tarım ürünleri Ekonomi Gıda sektöründen kritik uyarı: Elektrik kesintileri fiyatları artırabilir! Ekonomi Çip krizi vurdu: Otomotiv devi üretimi durduruyor Ekonomi