Bir döneme damga vuran sunucu Esra Ceyhan şimdi ne yapıyor?

Abone ol

Bir dönem sunduğu kadın programlarıyla adından söz ettiren Esra Ceyhan şimdi de sosyal medyada öne çıkıyor.

ATV'de bir ekran klasiği haline gelen A'dan Z'ye programını uzun yıllar sunan Esra Ceyhan, sosyal medya hesabını aktif kullanıyor.

Instagram hesabından canlı yayınlar düzenleyen, burada içerik üreten ve alanında uzman konuklarla sohbet eden Ceyhan'ın 263 bin takipçisi bulunuyor.

Kızı Ayşe'yle de sık sık paylaşımlarda bulunan 52 yaşındaki sunucunun biraz kilo aldığı dikkatlerden kaçmıyor.

ESRA CEYHAN KİMDİR?

Esra Ceyhan, 1969 yılında İstanbul‘da doğdu. Ortaokul ve liseyi Bursa’da okudu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazandı. 1988 yılında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyken bir davette Halit Kıvanç‘la tanıştı. Televizyonculuk hayatı da bu tanışma ile başladı.

Esra Ceyhan adını geniş kitlelere “Esra Ceyhan’la A’dan Z‘ye” isimli programla duyurdu. Ünlü sunucu 1992 yılında diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlendi. 17 yıl sonra 2009 yılında boşandı.

Hande Erçel'in eski ve yeni aşkı aynı masada Magazin Öykü Serter'den Aile Bakanı Selçuk'a çok sert sözler: 'Siz katillerle saf tutun, az ar eder de susar insan!' Magazin Şevval Sam: Haydi herkes dövüş sporlarına yazılsın! Magazin Vedat Milor'un anketi sosyal medyayı ikiye böldü: Baklava mı, sütlaç mı? Magazin