Bir acı haber daha! İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Abone ol

İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye çalışanı Aydoğan Aydoğan Adagümeli'nin koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzenerji şirketinde kadrolu, Park ve Bahçeler Dairesi çalışanı Aydoğan Adagümeli koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Bir süredir yoğun bakımda koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören Aydoğan Adagümeli, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Adagümeli’nin vefatı Büyükşehir Belediyesi’nde büyük üzüntü yarattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu küresel salgın nedeniyle bir çalışma arkadaşımızı kaybetmenin acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Kerem Kınık: Koronavirüsü yenenleri 14 gün sonra kan merkezlerine bekliyoruz Güncel Esenyurt'ta 15 kişilik grup sopa ve bıçaklarla kavga etti Güncel Bodrum'a gelen yazlıkçılar evlerinde denetlendi Güncel Elazığ'da 5 katlı apartman, karantinaya alındı Güncel