'Barış' için buluşmuşlardı: Ölü sayısı 3'e yükseldi

Abone ol

Diyarbakır'da, husumetli iki grup arasında barışmak için buluştukları kıraathanede çıkan kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi.

Olay, 13 Kasım gecesi Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ali Emiri 3. Sokak’ta meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki grup, barışmak için kıraathanede buluştu. Taraflar arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Hidayet Baran (43) ve Ömer Çağlak (46) kurtarılamadı.

Muzaffer Baran da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İsmi öğrenilemeyen diğer yaralının tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Merve Betül Akay, evli olduğu Hasan Akay'ı şiddet gördüğü için öldürdüğünü itiraf etti Güncel Sedat Peker'i emzikle tehdit eden 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş tutuklandı Güncel İstanbul'da operasyon: Bin 730 adet tarihi eser ele geçirildi Güncel İsmailağa Cemaati'ne bağlı bir dernek daha vakıflaştı: Ortak yaşam adına en büyük tehlike Güncel